Csapatépítő tréning

 Csapatépítés

A csapatépítő programok legfőbb célja, a közösség, a vállalati kultúra fejlesztése. Az együtt megoldott játékos feladatok erősítik összetartozás érzését, erősítik az egymás iránti bizalmat és a céghűséget. A csapatépítők eredménye, a dolgozók hatékonyabb munkavégzése.

Csapatod olyan, mint egy Formula-1-es versenyautó. Akkor működik tökéletesen, ha minden alkatrész a helyén van. Hiába vannak a kocsiban a legjobb alkatrészek, ha nem tudnak összehangoltan működni. Ebben az esetben az autó lassabban halad, mint amire képes lenne.

A gördülékeny előrehaladáshoz az embereket is szükséges összecsiszolni. Bizonyított tény, hogy a csapatmunka kiemelkedően fontos egy cég sikerességének javításában. A megfelelő szaktudású dolgozók, külön-külön is megoldják a rájuk bízott feladatokat. Azonban a hatékonyság megsokszorozódik akkor, amikor az egyes szakemberek csapattá érnek. Ha egymást segítve, kreatív hangulatban tevékenykednek, akkor sokkal többre képesek. 

Ehhez járulnak hozzá csapatépítő programjaink.

 

Ajánlott programok

Hagyomány és akció - Avar Games

Próbáljátok ki legújabb harci játékot, amiben két csapat íjász versenyez egymással szemben! A győzelem kulcsa az összetartó csapat ebben a pörgős játékban. 

 Részletek

Shambhala legendája + Invázió

2 szoba vár rátok, hogy felderítsétek rendkívüli történetük titkait. Vajon sikerül időben teljesítenetek a feladatot és kijutni a szorult helyzetből?

 

Részletek

Hegyi túrázás, via ferrata, gyalogtúra, vízitúra

Csak néhány az általunk szervezett kalandok közül. A közösen átélt izgalmas pillanatok összekovácsolják az embereket.

 

Részletek

Mennyit tudsz egymásra rakni?

Építsd fel magad alatt a legmagasabb tornyot és állj meg a tetején! Mászás közben folyamatosan biztosítva vagy, így leesni nem lehet. A program beltéren is szervezhető. 

Részletek

Válaszd ki a kedvenceidet

4 irányú kötélhúzás, hídépítés a mocsáron át, paintball párbaj és hasonló játékos feladatok várnak rátok.

 

Részletek

Tréning 

A tréning több, mint egy hagyományos csapatépítő program. A szakmai tevékenységben meghatározó személyiségjegyek (kompetenciák, képességek) kialakítását, fejlesztését segíti. Akkor eredményes, ha a változás saját munkahelyi körülmények között, a napi gyakorlatban is megjelenik. Ez úgy érhető el legkönnyebben, ha a résztvevők nyitottak a fejlődésre. A hangsúly a te csapatod számára legfontosabb tulajdonságokon van.

A célorientált tréningek során megoldandó gyakorlatok kimozdítanak a komfort zónádból és előremozdítják a csapattagok személyes fejlődését. Ezenkívül erősítik a csapat összetartozását, javítják az együttműködési és problémamegoldási készséget a közösen leküzdött élménydús kihívások.

 

Milyen kompetenciákat fejlesztünk?

- Vezetői készségek

- Kommunikáció

- Hatékonyabb együttműködés, csapatmunka

- Időgazdálkodás

- Kreativitás és problémamegoldás

   

Kérj ajánlatot!