Kalandtúra

Kalandtúra, túra szervezés és vezetés Európában. Incentive utak, csapatépítő túrák képzett túravezetőkkel.

INFORMÁCIÓK

Félnapos vagy több napos
Max. 50 fő
Külföldön és belföldön
Magyar Kaland-Sport Egyesület Iroda

Szívesen kilépnél az stresszes hétköznapokból? Valami újdonságot, aktív kikapcsolódást keresel?

Jutalmazd meg magad és kollégáidat egy felejthetetlen élménnyel. Változatos kalandok várnak rád Magyarország és Európa leglátványosabb helyszínein. Pár órás programtól kezdve a több naposig. Kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Segítünk megszervezni és levezetni a neked legmegfelelőbb túrát, profi túravezetéssel.

 

Via Ferrata túra

klettersteig (olaszul: via ferrata) egy a hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sport. Európa számos országában (Ausztria, Németország, Olaszország, Franciaország) hatalmas követő tábort tudhat magának. Ha hasonlítani szeretnénk valami más ismertebb szabadidős tevékenységhez, akkor talán azt mondhatnánk, hogy olyan mint a Rám-szakadék létrákkal, korlátokkal biztosított útvonalán való túrázás, csak sokkal monumentálisabb, nagyobb magasságok és mélységek között. Magyarországon már 3 via ferrata útvonal is létezik TatabányánCseszneken és a Cuha-völgyben.

Bárki művelheti, legyen az fiatal, idős, profi sportoló, vagy éppen csak most kezd barátkozni a mozgással. Az útvonalak több nehézségi fokozatban léteznek az egyszerű túrázástól az extrém mászásig.

Külfödön több helyre szervezünk és vezetünk túrákat, kezdőknek a Rax hegység via ferrátáit ajánljuk.
Kezdő via ferrata kalandtúra - Rax-Alpok

Epam Systems kalandtúra

Hegyi túrázás, trekking, gyalogtúra

Fedezd fel Magyarország és Európa természeti szépségeit! Járd be az Alpok vagy a Kárpátok monumentális vonulatait vagy akár indulj távolabbi célpontokhoz. Az utadon számíthatsz ránk és képzett túravezetőinkre.

 

Hótalpas és sítúra

A hótalpas és sítúrák speciális, téli hegyi túrák. Ha szereted a mesés, behavazott fenyvesek között kanyargó szűk ösvényeket, a széles, hó borította hegyi legelőket, és az igazi kihívást és élményt jelentő csúcshódítást, akkor tarts velünk.

 

Tengeri kajak, vízitúra

A vízitúra nem más, mint egy tökéletes pihenős aktív kikapcsolódási forma. A testmozgás és a pihenés egyaránt jelen van a túrák során, hiszen kényelmes és biztonságos tengeri kajakjaink aktív testmozgást biztosítanak a vízitúrázni vágyók számára. A túrákon az evezés mellett bőven van lehetőség megismerni az adott környék látványosságait, így aki nincs megőrülve a vízért, az is jól fogja érezni magát!

Korábbi túráink: Tengeri kajak túra Horvátországban, Szigetköz vízitúra

 

Kérj ajánlatot!