Telepítés 1 nap alatt
Rendezvényre
Beltéren és kültéren

Különleges és látványos eleme lehet rendezvényednek a mobil mászófal. Mind gyerekek, mind felnőttek részére izgalmas kihívást, egész napos szórakozást nyújt. Az akár 9 méter magas szerkezet az érdeklődőket magához vonzza. És kiemelkedő reklámfelületet ad!

Ajánljuk céges programra, fesztiválra, sportnapra, iskolai rendezvényre. Kialakítása miatt beltéren és kültéren is ideális választás.

Bővebben...
15-60 perc játékidő
12 fő / játék
Beltéren és kültéren

Szereted a paintballt, az airsoftot vagy a lézerharcot? Akkor a legújabb harci játékot is szeretni fogod, amiben két csapat íjász versenyez egymással szemben.

A szivacsfejjel felszerelt nyílvesszők és az íjak a speciális kialakítása lehetővé teszi a játékosok biztonságos és önfeledt szórakozását.

Ne feledd, a győzelem kulcsa az egységes és összetartó csapat ebben a pörgős játékban!

Bővebben...
60-70 perc játékidő
2 szobában egyszerre 12 fő
Tatabánya, Előd vezér u. 1., 2800

Biztosan ismered a népszerű szabadulós játékot. A képlet egyszerű: oldd meg a logikai fejtörőket, találd meg a szükséges eszközöket és szabadulj ki a szobából.

2 szoba vár rátok, hogy felderítsétek rendkívüli történetük titkait. Sikerül időben teljesíteni a feladatot?
Gyertek el és próbáljátok ki!

 

Bővebben...
Félnapos vagy több napos
Max. 50 fő
Külföldön és belföldön

Szívesen kilépnél az stresszes hétköznapokból? Valami újdonságot, aktív kikapcsolódást keresel?

Jutalmazd meg magad és kollégáidat egy felejthetetlen élménnyel. Változatos kalandok várnak rád Magyarország és Európa leglátványosabb helyszínein. Pár órás programtól kezdve a több naposig. Kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Segítünk megszervezni és levezetni a neked legmegfelelőbb túrát, profi túravezetéssel.

Bővebben...
Gyors telepítés
Rendezvényre
Beltéren és kültéren

Az első 5 rekeszt gyerekjáték egymásra tenni. Azonban csak innen kezdődik az igazi kihívás. Építsd fel magad alatt a legmagasabb tornyot és állj meg a tetején! A mászókat egy alpintechnikában képzett szakember biztosítja minden pillanatban.

Bővebben...
Pár órától - egész napos időtartam
Változó létszám
Beltéren és kültéren

Válaszd ki a kedvenceidet a játékos feladatok közül. Könnyedén feldobhatod a csapatépítőd, rendezvényed hangulatát a változatos programokkal. 4 irányú kötélhúzás, hídépítés a mocsáron át, paintball párbaj és hasonló újszerű, ötletes játékok várnak rátok.  

Bővebben...

Alkategóriák